ERASMUS + project


ERASMUS+ PROJECT

Proiectul de parteneriat strategicErasmus + ” Modalități de a depași situația persoanelor fără adăpost ” unește organizațiile care lucrează cu persoanele fără adăpost din Ungaria, Polonia, România și Republica Cehă. Scopul proiectului este de a încuraja utilizarea de practici bazate pe experiență în vederea susținerii persoanelor fără adăpost în contexte specifice de politici locale.Modalități de a depasi situația persoanelor fără adăpost în Europa Centrală
Deschide / Descarca


Parteneriatul Strategic Erasmus +

Parteneriatul Strategic Erasmus + ” Modalități de stopare a fenomenului persoanelor fără adăpost ” pune în legătură organizațiile care lucrează cu persoanele fără adăpost din Ungaria, Polonia, România și Cehia. Proiectul își propune să încurajeze utilizarea celor mai bune practici dovedite a fi funcționale cu scopul de a stopa fenomenul persoanelor fără adăpost în contextele politice locale.
Proiectul este condus de Centrul Metodologic de Politici Sociale din Budapesta și Instituțiile sale (BMSZKI , HU) iar partenerii îî includ pe SAD (CZ), Fundația Ius Medicinae (PL), Asociația Casa Ioana (RO), Habitat for Humanity (HU) și FEANTSA .

Link-uri:
Proiect website – http://www.bmszki.hu/en/erasmus/erasmus-project

Leave a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked (Required)