Casa Ioana – trăind în siguranţă

Casa Ioana este o organizație non-guvernamentală care se ocupă cu victimele violenței domestice și familiile fără adăpost, cu sediul în București, România.
Programul ACASĂ al Asociației Casa Ioana satisface nevoile specifice ale familiilor și persoanelor singure de-a lungul unei anumite perioade. Colaborăm cu o rețea largă de instituții din sectorul public și privat pentru a ajuta femeile și copiii să își soluționeze problemele cu care se confruntă și să dobândească competențele necesare și suportul de care au nevoie pentru a-și recăpăta stabilitatea familiei și căminul de care au nevoie. Putem spune că ceea ce facem este să abordăm problemele care stau la baza violenței în familie și a lipsei de adăpost, și nu doar să oferim adăpost de urgență pe perioadă limitată.

  • Eşti confuză, speriată sau izolată de actualul sau fostul partener ori de un membru al familiei?
  • Crezi că te afli într-o relație abuzivă și simți nevoia să vorbești despre acest lucru?
  • Eşti o persoană tânără, îngrijorată sau confuză cu privire la o relație?
  • Eşti îngrijorată că o persoană apropiată ţie este abuzată?

Ne poţi contacta la: 021 332 63 90

  • Dacă nu putem răspunde imediat, vom reveni cu un apel imediat în ziua următoare.
  • Te rugăm să ne laşi numele şi un număr de contact sigur pentru a te putea suna ulterior.

Dacă eşti în pericol în momentul de faţă, sună urgent la 112.

Dacă accesați acest site de acasă și sunteți întreruptă de către partener, sau de către o altă persoană, care nu doriți să știe ce ați căutat, puteți face click pe butonul “Click aici pentru a părăsi site-ul imediat” sau apasati tasta ESC. Astfel, veți fi redirecționată către un site cunoscut, pentru ca partenerul să nu afle ce ați căutat anterior. Este însă mai bine să folosiți computerul unei rude sau al unui prieten, la care partenerul să nu aibă acces sau acesta sa fie limitat.