„Cel mai bun mod de a te regăsi este să te pierzi în slujba altora. ” – Mahatma Gandhi

Timpul, talentul și implicarea ta ne ajută să redăm supraviețuitorilor violenței domestice controlul propriilor vieți.

Există multe modalități de a ajuta

Îți mulțumim ca ai ales să susții Casa Ioana. Tot ceea ce facem este consolidat cu ajutorul voluntarilor noștri. Implicarea ta, ne ajută să salvăm și să schimbăm vieți în bine. Apreciem foarte mult contribuția ta și suntem foarte recunoscători. Nu ne-am putea desfășura activitatea fără susținerea ta și fără campaniile de strângere de fonduri. Mulțumim!

ALĂTURĂ-TE CASEI IOANA

Voluntariatul nu este ușor, dar este important.

Devino parte din echipa noastră. Lucrează cu personalul și voluntarii noștri la centrul nostru pentru a ajuta familiile fără adapost și supraviețuitorii abuzurilor domestice. Vei oferi servicii prin programele Casei Ioana. Cu siguranță munca ta contează.

 

Voluntariatul necesită educație

Pentru a lucra direct cu supraviețuitoarele și cu copiii lor este necesară o înțelegere deosebită a felului în care se manifestă abuzul familial. De-aceea ne rugăm voluntarii să completeze un chestionar de orientare pe care îl punem la dispoziție.

Voluntariatul necesită timp

Cerem implicare sinceră pentru a ne ajuta și pentru a sprijini femeile și copiii victime ale abuzului. Casa Ioana roagă fiecare voluntar să dedice săptămânal minim două ore de activitate (când este necesar) pentru cel putin șase luni și un total de 48 ore.

Pentru voluntariat la Casa Ioana sau pentru mai multe detalii, vă rugam s-o contactați pe Kristina Kristoff la +40 760 249 391 sau prin e-mail la [email protected]